BSO Ballie's - Bij ons ben je bijna thuis

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is speeltijd! De hele dag heeft uw kind op school hard gewerkt en bij ons kan het bijkomen van de dag. De kinderen worden door de leidsters op school opgehaald en eenmaal bij BSO Ballie’s is er een moment waarop ieder op zijn eigen manier bij kan komen van de dag. Zo kunnen de kinderen buiten spelen, binnen spelen of creatief aan de slag. Daarna drinken we samen limonade en eten we crackers en fruit. Daarna er tijd voor een begeleide activiteit. De kinderen kunnen kiezen of zij hieraan mee doen of dat zij zelf gaan spelen. Spelenderwijs bewegen leuk gaan vinden is wat wij belangrijk vinden. Voor elke leeftijdsgroep zijn er voldoende materialen in huis om ze te vermaken.

We werken met een maand thema waarbij maandelijks één activiteit of sport in het zonnetje word gezet. Deze activiteit of sport word doorvertaald in verschillende activiteiten zoals knutselen, bewegen en spelen. 

Wij zorgen ook voor vervoer naar bijvoorbeeld muziekles of sport vanuit de BSO. Ook verzorgen wij warme maaltijden volgens het JuniorVita concept van Apetito, speciaal gericht op de behoeften van kinderen zodat zij alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen en u als ouder wordt ontlast.