BSO Ballie's - Bij ons ben je bijna thuis

Vacatures & Stages

Vacatures

We heten flexwerkers van harte welkom in ons team. 

- we zoeken enerzijds mensen zonder diploma, wel met VOG en affiniteit met kinderen die ons team ondersteunen bij de kinderen op te halen of naar een sport te brengen en

- mensen mét passende diploma volgens CAO kinderopvang die zich niet willen binden voor een vaste werkdag, maar we mogen benaderen voor werken in de vakanties of als onze pedagogisch medewerkers een vrije dag hebben. 

Het bedrijf

Ballie's kinderopvang en gezinsondersteuning is een bewegingsgerichte opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd, van 4 tot 13 jaar. Een plek waar kinderen zich welkom voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen, waar de medewerkers er samen met de kinderen iedere dag een feestje van maken.

De opvang is gevestigd in de korfbalkantine van Thor op Sportpark Bijleveld in Harmelen (vlakbij Woerden en Utrecht). We beschikken over binnenruimte en veel buitenruimte. We bieden de kinderen georganiseerde activiteiten aan en geven de kinderen ook de ruimte om zelf activiteiten te ondernemen. Wij besteden aandacht aan gezonde voeding, sportiviteit en creativiteit en bieden de mogelijkheid om 's avonds een gezonde warme maaltijd te eten.

Jouw profiel

-Een relevant diploma; denk aan een MBO-diploma Pedagogisch werk niveau 4, ALO-diploma of Sport en Bewegen
-Je hebt een actieve houding
-Affiniteit met sport en kinderen
-In het bezit van een rijbewijs is een pré
-Goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wat wij bieden

-Een afwisselende baan in een kleinschalig bedrijf waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën een veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
-Een contract voor maximaal 22 uur per week verdeeld over 4 dagen;
-Werken op oproepbasis is ook mogelijk;
-Salaris conform de CAO Kinderopvang;
-Trainingen en cursussen

Stagiaires

BSO Ballie´s heeft een SBB keurmerk (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), waardoor het voor ons mogelijk is om een stage leerplek aan te bieden op onze BSO en op ons administratiekantoor. Wij hebben goed opgeleid personeel die jou het mooie vak willen en kunnen leren. 

BSO Ballie’s maakt zelf een selectie van leerlingen en stagiaires die bij ons stage mogen lopen. Wij nodigen mensen uit op basis van een CV en motivatiebrief voor een sollicitatiegesprek. Daarna word bepaald of je in ons team past.


Interesse?
Neem dan contact op.
E-mail: bsoteam@ballies.nl
Tel: 06 48 19 63 17